Tumblr_mh0cpyfgiw1r052yco1_500_large

Asi jste si už určitě všichni všimli, že na blogu dlouho nepřibyl žádný článek.
Všem se za to omlouvám!

Čekejte článek: recenze filmu Breaking Dawn - part 2
_________________________________________________________________________________________

Konečně zpět! + recenze filmu LOL

7. listopadu 2012 v 19:55 | WerUu |  FILMY
Ahojky!
Konečně jsem zpět na svém blogu.
Konečně jsme přestěhovaní.
Konečně mám internet.

… A konečně jsem se koukla na film s velmi vysokým hodnocením. LOL.

Tumblr_mcymq1rved1rvtf1wo1_500_large


Kde bych začala? Asi u toho, že všichni jsou z tohohle filmu naprosto (ale naprosto!) vyplácaní a říkají, jak moc se jim film líbí. Samozdřejmě i mé kamarádky, které film viděly, tak mi ho hned doporučovaly. Vždycky jsem to jen odkývla a když po nějaké době (zase) padlo slovo na LOL, tak se mě vyptávaly, jestli jsem ten nejúúúžasnější film už viděla. Pokaždé jsem řekla, že se na něj už chystám, ale ještě jsem ho neviděla.
Staženej už ho mám celkem dost dlouho - cca 2 měsíce? Pořád jsem neměla čas (nebo se mi nechtělo), abych ho zhlédla. Jednou jsem si takhle zalezla do postele s notebookem a rozhodovala se na jaký film se dnes večer podívám. Nakonec jsem si po dlouhém uvažování vybrala LOL.
Začátek mě celkem chytnul, ale pak mě to nějak začalo nudit. Konec jsem dokoukávala jen kvůli Kylovi, kterej byl opravdu k sežrání - sexyyyy!
Kdybych někomu chtěla vyprávět o čem film je, tak bych mu asi řekla, že je naprosto o ničem. Neuměla bych ho popsat jednou větou. Maximálně tak, že si Lola píše deníček.
Ve filmu se mi docela líbila hlavní postava Miley Cyrus, ale i Demi Moore. Na Miley nijak neujíždím, ale mám ji celkem ráda.

Moje celkové hodnocení filmu tedy je ….... 2/5 bodů.
Nepotřebuju ho vidět znova a rozhodně o něm nemůžu říct, že to je můj nejoblíbenější film.
Je to pouze můj názor... ^^

Tumblr_m873hfjusp1rc36kho1_500_large

(animace - we♥it)
 

5 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 Týna a Dagma Týna a Dagma | 7. listopadu 2012 v 20:53 | Reagovat

Hurááá :D :* že jsem si toho ale dneska stihli říct, co? :D téma vcelku zajímavé..No zpět kke článku.jsem ráda, že jse se už přestěhovali...Takže film nedoporučuješ? OK. ;D jinak pěkné animky.

2 Elizabett Elizabett | Web | 8. listopadu 2012 v 17:18 | Reagovat

Já tenhle film miluju, viděla sem ho jednou a chystám se znova :D
Ta animačku - obě jsou supr

3 raspberry raspberry | Web | 10. listopadu 2012 v 11:18 | Reagovat

No jo, co člověk, to názor. :) Souhlasím s tím, že Kyle je neskutečně sexy. :-D

4 A* A* | Web | 10. listopadu 2012 v 11:41 | Reagovat

2/5? Len? trošku prísne hodnotíš :D :D Mne sa ten film moc páčil :D

5 Mrs. Twixí Mrs. Twixí | 10. listopadu 2012 v 14:01 | Reagovat

Jo, taky ho mám už dlouho stažený, ale nějak nemám čas, nestíhám nebo se mi zrova nechce :D Každopádně teď sem si stáhla hodně jiných filmů tak budu koukat i na ně ;) Hezký článek pohodnotím až ho dokoukám :)

6 Katujka Katujka | Web | 10. listopadu 2012 v 14:01 | Reagovat

Co to mám za debilní přezdívku? :D

7 slop slop | 10. listopadu 2012 v 17:05 | Reagovat

Ahoj trávíte pár hodin denně na pc a chcete si něco přivydělat? Stačí být 3h denně na pc a za měsíc máte v kapse zadarmo 450kč. Pak už záleží jen na Vás jestli si budete budovat tým nebo budete trávit dýl na pc vy aby se vám zvyšoval výdělek. Věe je bez poplatků, takže za zkoušku nic nedáte. Mrkněte na to teprv se to rozjíždí a jak je známo vždycky je dobré být na začátku nějakého nového prjektu :). http://www.ecash.cz/index.php?ido2=308

8 Hanča Hanča | Web | 11. listopadu 2012 v 16:07 | Reagovat

zdravím! :))
Tenhle film jsem viděla už tak před dvěma lety, ale jeho první francouzskou verzi. :) Ta je mnohem lepší, nechápu, proč Američani museli točit to samé a úplně to zpackali.
btw máš skvělý blog! a neskutečně hezky kreslíš

9 Aninka^^ Aninka^^ | Web | 11. listopadu 2012 v 18:46 | Reagovat

Souhlasím s tebou.. Všichni jsou z něho fakt paf, ano, přiznávám, také se mi líbí. Ale je to prostě průměr. Role Miley a Demi je na tom filmu naprosto to nejlepší:3 obě to zahrály skvěle. Děj je skoro o ničem, prostě pubertální věci. Co dál? Asi nic, Souhlasím s hodnocením :)

10 Hanča Hanča | Web | 11. listopadu 2012 v 18:54 | Reagovat

Určitě se na ni podívej, má to prostě něco víc do sebe a i ten Lolin kluk je tam hezčí, podle mě. :D
Děkuju moc! :) Doufám, že odteď budeš přidávat pořádnou várku článků, jelikož budu věrná čtenářka. :))

11 Simushka Simushka | Web | 18. listopadu 2012 v 15:45 | Reagovat

Ahoj SBénko, boužel ti musím oznámit, že končím s blogem :(
Paa, Simushka :*

12 Týna Ch. Týna Ch. | Web | 19. listopadu 2012 v 20:38 | Reagovat

Ty kokos, miluju ty animace! :D :D :D

13 Anne Anne | Web | 7. prosince 2012 v 15:56 | Reagovat

Mě se LOL docela líbí..:) A ááno, Kyle je sexy:*:D
Tu sécnu z rvní animace,tu miluju:D Soo cute:)

14 ^Leah. ^Leah. | Web | 23. prosince 2012 v 8:29 | Reagovat

Je to asi věc názorů, jelikož mě se LOL líbí, hodně :) .. viděla jsem francouzký remake a nezdá se mi, že by byl nějak lepší než ten americký :).. možná je to i o vkusu, ale podle mého je LOL jeden z nejlepších filmů, jaké jsem viděla a to jsem jich viděla požehnaně :) ...Ale tak nikomu to nevnucuju :D

15 Marti Marti | 6. srpna 2013 v 19:31 | Reagovat

[7]: jak poznáme že v tom souboru není vir :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama